Om företaget

Snickeri har alltid varit grunden i SP Byggnads verksamhet, men väldigt ofta tar vi också ett helhetsansvar för hela husbyggnationer. Små och stora renoveringar, tillbyggnationer och nybyggen ingår alla i vårt åtagande. Vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt alldeles unika drömhus såväl som ett mer standardiserat hus.

Vi har sedan företaget grundades arbetat med lösvirke men har sedan många år tillbaka också ett tätt samarbete med flera av Sveriges ledande leverantörer av monteringshus.

Ett hus är något av de viktigaste och största investeringarna vi gör i livet. Många dagar kommer du och kommande generationer att äta, sova, vila, vara aktiv och umgås i huset. Ett hus ska fungera i alla väder och årstider. Här i Sverige ställer det stora krav på ett hus slitstyrka och flexibilitet. Vi har erfarenheten av att bygga hus i Sverige sedan 1974 och vet vad som krävs.

Vårt företag följer självklart alla svenska lagar både vad gäller husbygge och personal och alla medarbetare talar svenska.

Vi som arbetar

Att bygga hus kräver kunskap om många olika områden. Vi sköter byggmästaransvar och snickeri. Vi har ett brett nätverk med många års samarbete och inför varje projekt kopplar vi sedan in de resurser som behövs.

Fredrik Persson
Byggmästare och snickare
+46 707 22 22 09‬
fredrik@spbyggnad.se